Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Latest topics
» Vezérlő terem - Híd
Csüt. Feb. 14, 2013 8:03 am by Mesélő

» Hibernáló terem
Csüt. Feb. 14, 2013 8:03 am by Mesélő

» A roncs közelében
Csüt. Feb. 14, 2013 8:03 am by Mesélő

» Központi folyosó
Csüt. Feb. 14, 2013 8:03 am by Mesélő

» Sivatag
Szer. Jan. 16, 2013 6:54 am by Mesélő

» Közlemények
Pént. Dec. 21, 2012 7:41 pm by Mesélő

» Üzenőfal - Megbeszélő
Szer. Dec. 19, 2012 10:41 am by Mesélő

» William McAllister
Szer. Dec. 19, 2012 10:16 am by William McAllister

» A hajóroncs közelében
Pént. Dec. 07, 2012 4:12 am by Mesélő

Affiliates
free forum


Liam Monroe

Go down

Liam Monroe

Témanyitás  Liam Monroe on Szomb. Okt. 06, 2012 10:26 am

Liam MonroeKor: 22
Születési hely: USA, NY
Foglalkozás: Vlogger (telepes)

Szakértelmek
  • Hard és szoftverismeret
  • Barkácsolás
  • Pszichológia
  • Általános műveltség (azaz mindenből kicsit, de csak felszínesen)


Félelmek
  • Nők, leginkább, ha akarnak tőle valamit
  • Fizikai fájdalom
  • Egyéb, amitől egy átlagos ember félhet - pl.: halál


Motiváció
Egyértelmű és kiemelkedő lehetőség számára, hogy a régi Földről elszabadulva egy újat vegyen birtokba. Otthon már túl nagy, és túl erőteljes a felhozatal a médiában, ő meg kishal, aki most beúszna a mélyvízbe. Ráadásul még eredeti, emberközpontú beállítottsága is mozog benne - igenis kíváncsi rá, hogy épül fel egy közösség egy új helyen, a semmiből, ahol nincs jelen olyan erősen a régi világ norma- és társadalmi rendszere. Kihagyhatatlan!

Jellem
Nem félős, még, ha úgy is tűnhet elsőre, ám nem is a pofátlan újságíró figura. Nyomás alatt pereg a nyelve, de ez nem azt jelenti, hogy vannak a mondandójában összefüggések is. Bár alapvetően intelligens beszélgetőpartnernek tűnik (mert szokott beszélgetni, igen), néha hajlamos elrontani az összképet, főleg az ellenkező nem esetében, egy-egy furcsa megnyilvánulásával. Így sokakban az "értelmes fiatalember", míg másokban a "kattant geek" jelző marad meg, ha visszagondolnak rá. Ő magára e kettő ötvözeteként tekint.

Megjelenés
Valamiért nem vele fogják behúzatni a dokkokhoz a szállítmányt, vagy fogadni rá egy bunyón. Kicsit alacsonyabb, mint kéne, szerencsére az alkata átlagosnak nevezhető mindemellett, de van valami... lúzer aranyos a mozdulataiban, kisugárzásában, mimikájában, ami miatt senki nem nézné életképesnek. Barna, szinte antigravitáló haja, és zöldes szeme van, amihez többször szemüveget hord. Ennek funkciója kettős: elsősorban a lézerműtéti úton nem korrigálható rossz látását segíti, másrészt kameraként funkcionál. A felvételek a lencsében instant visszanézhetőek.

Előtörténet
Urbánus gyerekként élte a napjait New York városában. A szülei egyszerűbbnél egyszerűbb, de nem rosszul jövedelmező munkákat végeztek, ám erről nem is érdemes szót ejteni. Sosem tudta mit akar az élettől igazán, tökéletesen elvolt a középiskolai élettel - világháló, játékok, kommunikáció, vagyis az online szubkultúra felé húzott, az érdekelte mindig is. Ezen felül érthetően roppant sarkalatos pont volt az, hogy a tanulmányit milyen irányban folytassa.
Próbálkozása a NYU Pszichológia szakára esett, ugyanis az érdeklődését inkább ezen terület fedte le, mint a mély műszakiság. Bár nem volt soha kiemelkedő hallgató, de a józan emberi szemlélet, és a lélek, a személyiség, és a tömegpszichológia - ezen belül a tömegkommunikáció témái már pengettek húrokat az agyában.
Tanulmányai mellett, hirtelen indíttatásból kezdte el az élet kis és nagy dolgairól megosztani a véleményét a világháló népes közösségének, ám a hobbinál mélyebben ebben sosem volt képes elmerülni.
A Kepler projekt ideális volt számára, hogy valami egészen újra, és eddig meg nem léphetőre szánja rá magát. Kilépett saját komfort-zónájából, hogy elsőkézből tapasztalja meg, mi is fog történni, önkéntes civilként. Saját maga, és természetesen az utókor részére úgyszintén mindent igyekszik dokumentálni, amit arra érdemesnek vél, legyen az egy emberközi szituáció, vagy egyszerűen nyers látkép.
avatar
Liam Monroe

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2012. Oct. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.