Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Latest topics
» Vezérlő terem - Híd
Csüt. Feb. 14, 2013 8:03 am by Mesélő

» Hibernáló terem
Csüt. Feb. 14, 2013 8:03 am by Mesélő

» A roncs közelében
Csüt. Feb. 14, 2013 8:03 am by Mesélő

» Központi folyosó
Csüt. Feb. 14, 2013 8:03 am by Mesélő

» Sivatag
Szer. Jan. 16, 2013 6:54 am by Mesélő

» Közlemények
Pént. Dec. 21, 2012 7:41 pm by Mesélő

» Üzenőfal - Megbeszélő
Szer. Dec. 19, 2012 10:41 am by Mesélő

» William McAllister
Szer. Dec. 19, 2012 10:16 am by William McAllister

» A hajóroncs közelében
Pént. Dec. 07, 2012 4:12 am by Mesélő

Affiliates
free forum


A roncs közelében

Go down

A roncs közelében

Témanyitás  Mesélő on Szer. Jan. 16, 2013 6:39 am

Innen már teljes rálátás van a hajó hátsó felére és pont úgy fest, mint a hajó hátsó fele. Szerencsére nem fúródott bele túlzottan a homokba, egész békésen és szemlátomást stabilan hever a semmi kellős közepén. Láthatólag egy egész termetes sziklában akadhatott meg, ami jelenleg is ott van némileg behajlítva az erős fémtest szélét. Elég masszívnak tűnik, hogy a nagy sebességgel érkező járművet megakassza és ezzel ketté is hasítsa.
A roncs bejárata itt nem maradt meg olyan szépen, mint az elején. Lényegében ajtó sincs, csak egy nagy hasadás, az első raktárak falai pedig valamivel beljebb kezdődnek. Ettől eltekintve, viszont egész ép, elképzelhetőnek tűnik innen kintről nézve, hogy a raktárhelyiségek nagy része sértetlen maradt.
avatar
Mesélő
Admin

Hozzászólások száma : 77
Join date : 2012. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése http://anagykaland.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: A roncs közelében

Témanyitás  Mesélő on Szer. Jan. 16, 2013 6:53 am

Egyre erősebb a légmozgás, némelyik már kellemetlenül taszigálja odébb az embert, de lehet benne haladni és az orr elé helyezett könyökhajlat egész tűrhető megoldásnak tetszik, hogy meggátolja a homok belégzését. A látási viszonyok viszont egyre kellemetlenebbek, nem árt hunyorogni, legalább is teljesen nyitott szemmel már nem lehet meglenni. A közelben hallatszik és látszik is, ahogy az egyik fémes csillogású sziklába belecsap a villám, leginkább valamilyen felerősített statikus kisülésnek tűnik.
Viszont a cél már karnyújtásnyira van... mindjárt eléritek a roncs bejáratát, már csak másodpercek, méterek kérdése.
Ekkor szabályosan végigfodrozódik a lábatok előtt a homok, lövések. Egy férfi áll fegyverrel kezében közvetlenül a bejáratban. Pont ott, ahol nektek se ártana lassan bemenni.


A férfi idős, ám a jelen látási viszonyokban ez nem is feltétlenül feltűnő, ugyanis kimondottan jó kondiban van. Úgy áll ott a roncsban, mint akinek szent kötelessége megvédeni azt.
- Takarodjanak innen! Ez az én hajóm! - Üvölti bele a süvöltő szélbe, érces hangjával túlharsogva azt. Ha lenne lehetőségetek kicsit jobban szemügyre venni, észre is vehetnétek azt a fakó, eszelős szempárt, azt a görcsösséget, ahogy a fegyvert a vállához szorítja.
A vihar pedig egyre inkább tombol és titeket csak méterek választanak el a biztonságot adó fémkasznitól.
avatar
Mesélő
Admin

Hozzászólások száma : 77
Join date : 2012. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése http://anagykaland.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: A roncs közelében

Témanyitás  Simon Greymare on Kedd Feb. 05, 2013 11:05 am

Azt hiszem elegem van a sivatagból, forróságból és viharból, bár nagy valószínűséggel azért viselem ennyire rosszul, mert egy szál pizsamában vagyok kénytelen egy ismeretlen bolygón rohanni a vihar elől az ismeretlenbe. Ha legalább a felszerelésem meglenne sokkal magabiztosabb és nyugodtabb lennék.
A papucscipő minden lépésnél egyre több homokot gyűjt magába, a vastagodó forró homokréteg lassítja a futást, de mivel Georgia nem szorul segítségre megfelelő tempóban tudok haladni.
Eleinte jó pár lépéssel előttem nyargalnak, csak a célhoz közeledve érem be, majd hagyom le őket egy-két lépéssel. Érzem a szúrást a tüdőmben, amiből biztosan tudom, hogy jutott homok oda is, hiába takartam az arcom, amennyire lehetett.
A hajó hátulja szerencsére épnek tűnik, már amennyire beszélhetünk épségről egy kettétépett hajótestnél.
Annyira elterelte a figyelmem a szomjúság, a sarkunkat nyaldosó vihar, a forró homok, és ezernyi benyomás, hogy későn eszmélek. Még szerencse, hogy a fickó nem ránk célzott, mert akkor halottak lennénk.
A sorozatlövés jellegzetes hangján tompít ugyan a vihar, de ahogy meghallom, kinyújtom a karom, hogy megakasszam a mögöttem érkező Georgiát, Klausban biztos vagyok, hogy megáll magától is.
Megtorpanok, kiegyenesedem, leengedem a karom az arcom elől, és hunyorogva próbálom kivenni a bejáratban álló férfit.
A felszólításra megköszörülöm a torkom, hogy meg tudjak szólalni, de a hangom már magabiztos, még ha kicsit reszelős is a szárazságtól.
- Tegye le a fegyvert! Simon Greymare vagyok a Titanic katonai egységének felderítője és navigátora! Nem akarjuk elvenni a hajót! Azért vagyunk itt, hogy mindenkit megkeressünk, és együtt induljunk haza. Csatlakozzon hozzánk, és a többiekhez, akik még a vezérlőben dolgoznak...
Habár roppant türelmetlen vagyok, ez sem a hangomból nem hallatszik, sem a tartásomon nem látszik. Szemből nekimenni öngyilkosság lenne, de ha rá tudjuk venni, hogy letegye a fegyvert, akkor már ártalmatlanná tudom tenni.
avatar
Simon Greymare

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2012. Oct. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A roncs közelében

Témanyitás  Klaus Rotmensen on Hétf. Feb. 11, 2013 2:07 am

Elszoktam a sebes, kitartó futástól, erre igen hamar rájövök: mire elég közel érek a leszakadt raktérhez, hogy kivegyem, mégis hol az ajtó, utolér Simon és nem sokkal mögötte a göndörke is. Ez szép. A teljesítményemen nem sok időm jut bosszankodni, mert ugyan rég hallottam automatára kapcsolt lőfegyver hangját, mégis azonnal felismerem - igen, ez gyönyörű, semmihez nem fogható, de vajon mégis mi a fene van?
Az alkaromat az arcom elé emelve torpanok meg rögtön és csak azért nem vágódom hasra a vörös porban, mert az lassan kevésbé szimpatikus, mint egy kósza töltény. Vörösre színeződött nyál folyhat a szám szélén, mert pár perce folyamatosan köhögök és a szemem is könnyezik. Nem is próbálom kidörzsölni belőle: úgyse használ. Inkább pislogok vadul és próbálom kivenni, ki az új arc.

Nem sokra jutok, csak a gépfegyvert ismerem fel: nagyszerű, egy rossz mozdulat és pár pillanat alatt mindannyiunkat elkaszál. Mégis mi jön még? Óriás rovarok? Megnyílik a föld?
Simonra pillantok, és nem csal a megérzésem, már beszél is: a fene vinné el, hogy épp ilyenkor nincs nálam semmi. Lassan azt kívánom, bárcsak a fickón mutatkoznának a napszúrás jelei... ha valahogy megkaparintjuk a fegyvert, most már biztosan lelövöm, még mielőtt bevérzik a tüdőm ettől a mocsoktól. Aztán itt hagyom, hogy a homokvihar meg az ezer fok múmiává aszalja.
De előbb várok.
avatar
Klaus Rotmensen

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2012. Oct. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A roncs közelében

Témanyitás  Georgia R. Harper on Hétf. Feb. 11, 2013 7:26 am

Egyszerű ír lelkem nem tűri valami jól ezt a forró, vörös poklot. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha egy jármű is a rendelkezésre állna... De nem!
Nekünk a papucs jutott és ez a kissé... alkalomhoz nem illő ruházat. Valószínűleg épp ezért is igyekszem annyira, amennyire.
Sikerül igen jó tempót felvennem, amivel kissé meg is előzöm Simont, de Szögletes is elég jól halad. Végül persze a kifulladás és a fájdalom erősebbnek bizonyul, beelőznek kissé.
Amely végülis nem rossz dolog. Egy kicsit elkalandoznak a gondolataim. Csak a vízre tudok gondolni és arra, hogy milyen jó lesz majd... Mikor megüt a lövések hangja.
Meglepett nyikkanásom lehet a kelleténél kicsit hangosabb lesz, ráadásul beleütközöm Simon karjába.

A fickó kattant... Itt senkinek nincs olyan, hogy "saját". A homlokom ráncolva veszem szemügyre, míg Simon beszél.
A szívem a kulcscsontomnál dobol, fáj a tüdőm, de nem mutathatok gyengeséget. Csípőre szerintem tenni a kezem, de csak némi aggodalommal kapok Klaus karja után.
avatar
Georgia R. Harper

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2012. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A roncs közelében

Témanyitás  Mesélő on Csüt. Feb. 14, 2013 8:03 am

A férfi tekintete jár a három alak között, de végül megállapodik Simon-on, mikor realizálja, hogy ő beszél. Pár másodpercig pedig rezzenéstelen görcsösséggel szorítja a fegyvert, még akkor is, amikor Simon elhallgat. Végül pedig elkezd hátrálni.
- Jöjjenek! De amelyikük közel jön hozzám, azt lelövöm! - Üvölti bele a süvítő szélbe, majd meglepő fürgeséggel tűnik el a hajótestben, utat engedve a hármótoknak. Bizony nagyon is igyekszik megtartani azt a bizonyos távolságot, amiből még nem lehet kicsavarni a kezéből a fegyvert. Ha valaki próbálkozna, akkor bizony kész lőni, ujja a ravaszon van és elég eszelős a tekintete ahhoz, hogy ne akarjon vele kísérletezni az ember.

//Válaszok jöhetnek ide: http://anagykaland.hungarianforum.com/t23-kozponti-folyoso //
avatar
Mesélő
Admin

Hozzászólások száma : 77
Join date : 2012. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése http://anagykaland.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: A roncs közelében

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.